0

İlk olarak iPhone 5s ile başlayan cep telefonlarında altın renk modası popülerliğini yükselterek devam ettiriyor.

Samsung, HTC ve LG marka telefonların da sezon modelleri bu geleneği devam ettirdi. Yurt dışındaki bir çok marka gerçek altın kasalı telefon üretirken, bu modayı beğenen telefon sahipleri de altın renkli telefon kılıflarına yöneliyor.
Dünyanın önde gelen telefon kılıfı markaları da altın tasarımlı modelleriyle akıllı telefon sahiplerini hedefliyor. Spigen, Elago, Totu Design gibi üreticiler, metal, bumper ve sert plastik materyalde altın renkli kılıfları ile öne çıkıyor.

Dünyaca bilinen telefon kılıfı markaları da altın tasarımlı modelleriyle akıllı telefon sahiplerinin ilgisini çekiyor. Spigen, Elago, Totu Design gibi önemli kılıf üreticileri, metal, bumper ve sert plastik materyalde altın renkli kılıflarıyla beğenileri topladı. “. Bumper, metal, deri ve rubber gibi her türlü kılıf modeline özel altın renkli kılıf seçenekleri bulunuyor. iPhone 5S’in arka kasasıyla gelen bu şık görüntü telefona özel, rubber, pencereli, çerçeve veya taşlı kılıf modellerinde ön plana çıkıyor.
Akıllı telefon kullanıcıları bu modayı takip etmek için binlerce lira ödemek yerine, değişik desen ve tonlarda altın renkli kılıflara yöneliyor.

Yorum Gönder

 
Zıpla