0

BenQ, F5 ve T3 4G adındaki iki yeni akıllı telefonu ile pazara yerinden giriş yapmaya hazırlanıyor.

Günümüzden yıllar önce Siemens ile ortak bir şekilde telefon üretip başarılı olamayan BenQ‘nun geçtiğimiz yıl sonunda Android işletim sistemine sahip modelleri ile yeniden akıllı telefon pazarına giriş yapmayı planladığı ortaya çıkmıştı. Orta seviyedeki F3 ve A3 akıllı telefonları ile sessiz bir şekilde dönüş yapan Tayvanlı üretici yeni akıllı telefonları ile yükselme planları yapıyor.
BenQ F5 ve BenQ T3 adına sahip iki yeni telefonunu duyuran firmanın telefonlarının özelliklerine bakalım.


Sarı renk seçeneğine sahip olduğu görülen T3‘de 4.5 inç büyüklüğünde 960×540 pikselçözünürlüğünde ekran bulunuyor. 1.2GHz saat hızındaki dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci,1GB RAM 8MP arka kamera, 0.3 MP ön kamera ve Android 4.4.2 işletim sistemi gibi teknik özelliklere sahip BenQ T3′ün fiyatı ise  olarak belirlenmiş.
Tanıtılan diğer model ise BenQ F55 inçlik 1280×720 piksel IPS ekrana sahip bu cihazda 1GB RAMbulunuyor. 12GHz hızındaki Snapdragon 400 yongasetinin de yer aldığı BenQ F5′in 8 ve 16GB’lik iki farklı depolama seçeneği ile beraber microSD kart desteğine sahip. 13MP çözünürlüğünde arka kamera ve 2MP çözünürlüğündeki ön kameranın bulunduğu BenQ F5‘in fiyatı ise 270 dolarcivarında. LTE desteği sunan her iki telefonunda Tayvan dışına çıkıp çıkmayacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Yorum Gönder

 
Zıpla