0

Mobicom tarafından Türkiye’ye getirilen ekstrem ortamlara ve maceraya uygun hoparlör Braven BRV-1, suya dayanıklılık performansı ile öne çıkıyor.

Doğa şartlarına dayanıklı olarak üretilen BRV-1 ile denizde ve havuzda kesintisiz müzik dinlemek mümkün. Mayıs ayında Türkiye’de satışa sunulan Braven BRV-1 hoparlör, yüksek ses gücü ve su geçirmez özelliğiyle oldukça iddialı.
Dış mekan için özel olarak tasarlanan ve denizde, dağda kısacası doğada her yerde müzik dinlemek amacıyla üretilen BRV-1, IPX7 sertifikalı su geçirmez, şok emici özellikli dış malzemesi ile en dayanıklı hoparlörler arasında yer alıyor.


Bluetooth ile kablosuz olarak kullanılabilen BRV-1 ile speakerphone özelliği sayesinde telefon görüşmeleri de yapılabiliyor. 5200 mAh. çok güçlü pili ile 12 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunduğu gibi cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazları şarj edebilme özelliği ile doğal ortamlardaki zor koşullar için önemli bir çözüm de sağlıyor.
Taşınabilir hoparlör kategorisinin en iyisi olan Braven yüksek ses gücü ile de müzikseverlerin tercihi haline geliyor. Sağlam yapısı ve kompakt boyutu sayesinde 6W ses gücüne sahip Braven BRV-1 hoparlörler her türlü arazi şartına uyumlu.

Yorum Gönder

 
Zıpla