0

PlayStation 4′ün kontrolörü DualShock 4, gelen güncelleme ile PlayStation 3′te kullanılabiliyor.

Sony‘nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4, hem özellikleri ile hem de DualShock 4 ile beğeni toplamıştı. Dokunmatik ekranı ve güncellenen tasarımı ile gelen DualShock 4 hakkında yeni bir haber geldi. Kısa süre önce yayınlanan güncelleme ile artık kontrolcüPlayStation 3‘te çalışabiliyor. Fakat dokunmatik ekran gibi bazı özelliklerin çalışmadığı da belirtiliyor. Buna rağmenPS3 kullanıcılarının cihazlarında DualShock 4 kullanma isteği gerçekleşiyor.
Sony tarafından PlayStation 3 için yayınlanan güncelleme ile gelen bu desteğin kablo ile çalıştığı belirtilmesine rağmen bir Reddit kullanıcısından gelen bilgilere göre kablosuz olarak da kullanabildiği söyleniyor. PlayStation 3 kullanıcıları için sevindirici bir haber olan DualShock 4desteğinin sorunlarının da bulunduğu belirtiliyor. Bazı oyunlarda çalışmama gibi farklı sorunların ilerleyen zamanlarda yayınlanacak güncelleme ile giderilmesi bekleniyor.
Milyonlar ile buluşan ve halen Xbox One’ın önünde olduğu görülen PlayStation 4‘ün kontrolcüsünü PS3‘te kullanmak istiyorsanız son yayınlanan güncellemeyi yüklemeniz gerekiyor.
Ayrıca hazırlanan bir videoda da kontrolcünün PlayStation 3‘e nasıl kablosuz olarak bağlanılacağı gösterilmiş.

Yorum Gönder

 
Zıpla