0

iPhone 6 sızıntılarına neredeyse her hafta yenisi eklenirken, 9to5mac’in sızdırdığı son görseller ise 4.7 inç ekrana sahip olacak iPhone 6 ekranını ortaya çıkarıyor. Detaylı galeri haberimizde.

Apple‘ın belki de en popüler ürün ailesi durumunda yer alan iPhone ailesine yeni üyesinin eklenmesine aylar kala yeni iPhone hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. 5.5 ve 4.7 inç olarak iki farklı ekran boyutu ile karşımıza çıkacak olan iPhone 6‘ya ait son görseller ise 9to5mac sitesinden.

Daha önceki sızıntılara benzer şekilde Sonny Dickson tarafından siteye ulaştırılan görsellerde siyah ve beyaz 4.7 inç iPhone 6′ya ait görseller yer alıyor. Ayrıca üstte yer alan görselde de mevcut iPhone 5 ailesine ait 4 inç ekran ile iPhone 6′da kullanılacak 4.7 inç ekranı karşılaştırmalı olarak görebilirsiniz.
5.5 inç boyutunda bir de “Phablet” model ile satışa sunulması beklenen iPhone 6 için Apple’ın çalışmaları sürüyor. iPhone 6 ile büyüyen ekranın dışında Apple’ın yeni akıllı telefonlarının güç tasarrufu sunan yüksek verimli A8 işlemci, yeni sensörler, geliştirilmiş kamera ve çok daha ince bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Yorum Gönder

 
Zıpla