0


Samsung, yakın zamanda tanıttığı Galaxy S Mini ve Galaxy Core Lite‘dan sonra bir diğer akıllı telefon ailesi olan Galaxy Ace‘in yeni üyesini görücüye çıkartmaya hazırlanıyor. 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye ve Android 4,4 KitKat işletim sistemine sahip olan Galaxy Ace 4, 4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Bu ekran serinin diğer modellerindeki gibi 480 x 800 piksellik çözünürlüğe sahip. Piksel yoğunluğu ise 233 ppi.
LTE  ve 3G  olmak üzere iki farklı modeli bulunan Galaxy Ace 4, kullanıcılarına yine bu modellere göre farklı donanım özellikleri sunuyor.

4 GB dahili depolama alanına sahip olan Galaxy Ace 4, kullanıcılarına microSD kart desteği de veriyor. WVGA çözünürlüğünde TFT ekran bulunan cihaz, 512MB RAM‘e sahip. Arka tarafında flaş destekli 5 Megapiksel ana kamera ve ön tarafında VGA çözünürlüğünde ikinci bir kamera yer alanGalaxy Ace 4, 1500 mAh pil değerine sahip.
Bu değer önceki Ace modellerine göre benzer bir değer. Günümüzdeki akıllı telefonlara baktığımızda da düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum Gönder

 
Zıpla