0

LG G2′ye 4K video kayıt yapabilme özelliği ve LG G3′te kullanılan arayüz geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG‘nin en son çıkardığı amiral gemi modeli LG G3, tüm dünya ile beraber ülkemiz pazarına yavaş yavaş girmeye çalışırken önceki amiral gemisi LG G2 hakkında sevindirici bir haber geldi. LG G3′de kullanılan arayüz birçok kişinin ilgisinin çekmişti. G2′deki arayüzün yenilenen ve geliştirilen bir kullanıcı arayüzüne sahip olan LG G3′de bulunan arayüz LG G2 sahipleri için geliyor.


Android kullanıcıların birçok farklı sıkıntılarını giderdiği XDA forumlarından gelen yeni bir haber ileLG G2‘ye yeni özellikler eklenecek. OptimusRS kullanıcı adına sahip bir geliştiricinin hazırladığıözel ROM ile G3′te yer alan arayüz ile beraber 4K video kayıt özelliğini LG G2‘ye kazandırabileceksiniz. Bunun yanı sıra yine LG G3′te kullanılan ve başarılı olarak gösterilen “Magic Focus” adına veril odaklama da bu mod ile LG G2 kullanıcıları ile buluşacak.
LG G2 vs. LG G3
LG G2 ile G3 modellerinin kullanıcı arayüzlerini karşılaştırdığımızda farklı yenilikler bulunuyor. Uygulama ikonlarından birçok farklı yeniliğin yer aldığı LG G3 arayüzünün LG G2′ye gelmesi kullanıcılar için sevindirici bir haber olarak görünüyor.
Tabii gelen yenilikler sadece bu kadarla da kalmıyor. Yeni animasyonlar, yeni sesler ve daha birçok farklı özellik özel ROM içerisinde bulunuyor. Ayrıca hatırlatalım bu işlemi yapmak içinde cihazınızı root‘lamanız gerekiyor.


Sizde LG G2 kullanıcısı iseniz ve hazırlanan özel ROM‘u cihazınıza kurmak istiyorsanız XDA forumundaki konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Zıpla