0

Samsung phablet serisinin yeni üyesi Galaxy Note 4 beklenenden de önce gelebilir. Tüm bilgiler sonbaharı işaret ediyor!

Samsung’un sıradaki muhtemel phablet modeli Samsung Galaxy Note 4 hakkında çok önemli bir sızıntı gerçekleşti. Güney Kore’den gelen raporlara göre Galaxy Note 4 Haziran ayı sonu veyaTemmuz ayı başında seri üretime girecek! Ürün IFA 2014 etkinliğinde duyurulacak ve aynenGalaxy Note 3 gibi 25 Eylül tarihinde son kullanıcıya merhaba diyecek. Kısacası Galaxy Note 4 çıkış tarihi şimdiden belli oldu diyebiliriz!
Dünya çapında aynı günde başlatılacağı söylenen satışlar için şimdiden büyük bir hazırlık içerisinde olunduğu söylenirken, Ağustos ayında tüm satış stratejilerinin tamamlanmış olmasının planlandığı ekleniyor.


Yeni Samsung phablet, Galaxy Note 4 teknik özellikleri ile de dikkat çekecek. Daha önce paylaşılmış olan bilgiler cihazın 5.7 inç Super AMOLED Quad HD ekrana sahip olacağını söylüyordu. En dikkat çeken detay ise Galaxy Note 4 phabletin iki ayrı işlemci yongasetiyle satışa çıkacak olması. Modellerden bir tanesi Qualcomm’un yeni nesil yongası Snapdragon 805’i, bir diğeri ise markanın kendi ürünü olan Exynos 5433’ü taşıyacak.
Galaxy Note 4 muhtemelen 16 MP ana kamera ve 3.68 MP ön yüz kamerayla gelecek ve şayet söylentiler doğruysa bir tanesi kavisli, bir diğeri ise 3 köşeli Youm ekranlı iki ayrı tasarımla satışa çıkacak.
Samsung’un yeni phablet’i Galaxy Note 4 ile sektördeki amiral gemilerinin önüne geçmeyi planladığı söylenirken, kendi segmentinde ise rakipsiz olmayı hedefliyormuş. Galaxy Note 4 çıkış tarihihakkında daha önce gelen bilgiler göz önüne alınacak olursa, dedikodunun gerçek olma ihtimali bir hayli yüksek.
Şimdi gözler Eylül ayında gerçekleşecek olan IFA 2014 etkinliğine çevriliyor.

Yorum Gönder

 
Zıpla