0
iOS 7.1 ve iOS 7.1.1 için dün yayınlanan Jailbreak ile iPod, iPhone ve iPad’lerinize nasıl Jailbreak yapacağınızı merak ediyorsanız rehberimize göz atmayı unutmayın.
 iOS 7.1 ve iOS 7.1.1 yüklü cihazları Untethered olarak Jailbreak yapabilmemize imkan sağlayan Pangu Jailbreak aracı yayınlandı. Yayınlanmasıyla birlikte birçok tartışmayı da birlikte getiren Pangu’ya Jailbreak topluluğunun bir kısmı hala temkinli yaklaşırken, sabırsız kullanıcılar ise çoktan cihazlarını Jailbreak yaptılar. Biz de sizlere Pangu ile nasıl Jailbreak yapabileceğinizi anlatan kısa bir rehber hazırladık. İsterseniz sözü uzatmayalım ve hemen rehberimize geçelim.
1. İlk olarak Pangu 1.0′ın aşağıdaki listede yer alan iOS 7.1 ve iOS 7.1.1 yüklü cihazlara Jailbreak yapma imkanı sunduğunu belirtelim. O yüzden ilk önce cihazınız listede yer alıyor mu bunu kontrol etmelisiniz.
iPhone 4
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S
iPad 2
Retina Ekranlı iPad
iPad Air
iPad Mini
Retina Ekranlı iPad Mini
5. Nesil iPod Touch
2. Eğer cihazınızın listede yer alıyorsa daha sonra buradan Windows için Pangu 1.0′ı indiriniz. Pangu şu an yalnızca Windows destekli olsa da Mac OS X sürümü için çalışmalar devam ediyor ve en kısa sürede yayınlanacağı belirtiliyor.
3. Jailbreak işlemine geçmeden önce cihazınızda parola koruması var ise bu korumayı kaldırınız. Böylece işlem anında olabilecek sorunlardan büyük ölçüde kurtulmuş olacaksınız.

Yorum Gönder

 
Zıpla