0

Galaxy Tab S’in Polonya satış fiyatı belli oldu. Cihazın Avrupa’da  en ucuz olduğu ülke şuan için Polonya. 

Samsung’un tablet dünyasında bomba etkisi yaratan son tablet modeli Galaxy Tab S görüntü kalitesi ile rakiplerinin bir adım önünde yer alıyor. Google geliştiriciler konferansında aktarılan verilere göre Android tabletlerin global pazarın %62′sini oluşturduğu açıklandı. Bu noktada Android’in kalesi diyebileceğimiz Samsung’un ürünleri bu oran içerisinde büyük bir paya sahip. Güney Koreli teknoloji evinin son olarak görücüye çıkardığı Galaxy Tab S modelinin bir Polonya fiyatı belli oldu.



Cihazın Polonya fiyatının önemi ise Avrupa satış fiyatı hakkında bir fikir veriyor olması. Samsung Polonya hesabı üzerinden Twitter’da yapılan bilgilendirmeye göre cihazın çeşitli modellerinin fiyatları şöyle;
8.4″ WiFi 16GB: 525 dolar
8.4″ LTE 16GB: 655 dolar
10.5″ WiFi 16GB: 622 dolar
10.5″ LTE 16GB: 753 dolar
Polonya için açıklanan Galaxy Tab S fiyatlarını değerlendirmek gerekirse; Öncelikle cihazın İngiltere için açıklanan fiyatlara göre daha uygun fiyatlara sahip olduğu söylenebilir. Öte yandan gelen sızıntı haberlere cihazın en uygun fiyata sahip olacağı yerin Amerika Birleşik Devletleri olacağı söyleniyor. Galaxy Tab S’in bazı modellerinin Amerika’da yalnızca 400 dolar fiyata sahip olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Eğer sizde Polonya’da yaşıyorsanız veya Polonya’da yaşayan bir yakınınız varsa cihaz Avrupa şartlarına göre daha uygun fiyatla sahip olmanız mümkün. Ancak yinede 18 Temmuza kadar beklemeniz gerekecek.

Yorum Gönder

 
Zıpla