0

Geçtiğimiz aydan beri sürekli karşımıza çıkan Samsung’un metal kasaya sahip telefonu Galaxy F yeni rengiyle karşımızda. 

Samsung Galaxy F modelinde gerçekten metal kasa mı kullancak yoksa LG G3‘teki gibi metal görünümlü bir kasa mı kullanacak bilinmezliğini koruyor. Ancak kesin olarak bilinen birşey var ki oda artık bu kadar çok sızıntıdan sonra Galaxy F adında bir telefonun tanıtılacağı.
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy S5 LTE-A‘dan farklı bir telefon olacak olan Galaxy F, dahayüksek özelliklerle daha kaliteli bir kasaya sahip olacağa benziyor. Son gelen sızıntı ise yine@evleaks tarafından yayınlandı. “Crystal clear” yani “kristal berraklığında” diyerek paylaştığı yeni görselde telefonun ilk defa arka ve ön tarafını bu kadar net bir şekilde görebiliyoruz.
Samsung Galaxy F modelini, eğer resimlerde ve çıkan söylentilerde ki gibi metal bir telefonçıkartırsa sonunda tüketicilerini dinlemiş ve olumlu bir adım atmış olacak. Netice itibariyle çıkartmış olduğu tüm amiral gemi modellerinde plastik malzeme kullandı ve kullanıcılar tarafındanbüyük eleştirilere maruz kalmıştı.
Galaxy F modelinin donanım özelliklerine bakacak olursak da; 16 Megapiksel ISOCELL kamera ile birlikte tıpkı Galaxy S5′teki gibi kalp hızı sensörünün yer aldığı görülüyor. Ayrıca cihazdaSnapdragon 805 işlemci yer alırken 3GB RAM ona eşlik ediyor. 5.3-inç büyüklüğünde bir ekranın yer alacağı düşünülen telefonda bu ekran, 1440 x 2560 piksel yani Quad HD çözünürlüğe sahip olacak.
 Telefonla ilgili bugüne kadar sızdırılan diğer görsellerine ise sonraki sayfalarımız da bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Zıpla