0
General Mobile’ın fiyat/performans telefonu Discovery, kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2013 yılında piyasa çıkarak 1 milyondan fazla satış rakamlarına ulaşan telefon, firmanın söz verdiği gibi sık sık güncelleniyor.
Son olarak Discovery için dün yapılan resmi açıklama ile telefonun Android 4.4.2 KitKat sürümünü alacağı kesin olarak duyuruldu.
  Facebook sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre GM Discovery için bugün KitKat güncellemesi çıkacaktı, nitekim öyle oldu da. Fakat ne yazık ki bugün yayımlanan güncelleme nihai sürüm değil. Niye böyle bir beta sürüm yayınladı sorusuna ise cevap olarak artan şikayetlerisöyleyebiliriz. Firma hakkında ki şikayetler gitgide artarken, en popüler cihazları olan Discoveryiçin bir güncelleme çıkartarak bu şikayetler geçiştirilmeye çalışılacak.
Firmanın
Beta sürümün tüm kullanıcılarla paylaşılması ne kadar doğru bir hareket tartışılır ama günün sonunda baktığımız da birçok kişinin de bu güncellemeye çok sevindiğini söyleyebiliriz. Farklı bir yoldan kullanıcıya ulaşan güncelleme maalesef OTA üzerinden kullanıcıya verilmiyor. Eğer siz de bir Discovery kullanıyorsanız ve telefonunuzu Android 4.4.2 KitKat sürümüne güncellemek istiyorsanız, buradan güncellemeyi telefonunuza indirebilir ve kurabilirsiniz. Ancak belirtmekte fayda var güncellemeyi yaptıktan sonra bütün verileriniz silineceği için tüm yedeklerinizi almayı unutmayın!
Son olarak nihai sürümün ne zaman çıkacağına dair bir bilgi maalesef verilmemiş durumda. Konu hakkında ki düşüncelerinizi sizde bizimle aşağıdan paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Zıpla